Äppelplock och regnskur



Ja ni folk..Idag händer det inte mkt alls tror jag..Jag har liksom börjat bli så vansinnigt trött på sistone. Jag kan sova precis hur länge som helst, men aldrig bli utvilad..Förut visste jag att jag alltid va uppe mellan 7 och 9. Men nu kan jag sova till 13 och ändå va gristrött när jag vaknar. Det är inte roligt. Jag vet inte vad felet är heller..Stör mig gör det iaf.

Annars så va jag och mor å plocka äpplen idag. Hon har ju en get som hon mjölkar, och geten vill gärna ha något gott under tiden. Så vad passar inte bättre än lite äpple? :)
Men vi fick ihop 2 påsar bara innan en rejäl skur kom. Så vi kunde inte plocka så mycket mer. Så värt det är det inte..Och om hon ville skulle hon gärna få komma tillbaka :) Så det löste sig ändå.

Annars har jag inte så mycket mer att säga. Det blir nog en lugn dag idag..Även om det inte hade suttit fel å träffa lite vänner..Men vad gör man när alla bor så långt bort?


KOMMENTARER


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P



Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus