Bebisarna :)

IMAG0239 IMAG0228

IMAG0219 IMAG0185

IMAG0248 IMAG0252


Äppelplock och regnskur



Ja ni folk..Idag händer det inte mkt alls tror jag..Jag har liksom börjat bli så vansinnigt trött på sistone. Jag kan sova precis hur länge som helst, men aldrig bli utvilad..Förut visste jag att jag alltid va uppe mellan 7 och 9. Men nu kan jag sova till 13 och ändå va gristrött när jag vaknar. Det är inte roligt. Jag vet inte vad felet är heller..Stör mig gör det iaf.

Annars så va jag och mor å plocka äpplen idag. Hon har ju en get som hon mjölkar, och geten vill gärna ha något gott under tiden. Så vad passar inte bättre än lite äpple? :)
Men vi fick ihop 2 påsar bara innan en rejäl skur kom. Så vi kunde inte plocka så mycket mer. Så värt det är det inte..Och om hon ville skulle hon gärna få komma tillbaka :) Så det löste sig ändå.

Annars har jag inte så mycket mer att säga. Det blir nog en lugn dag idag..Även om det inte hade suttit fel å träffa lite vänner..Men vad gör man när alla bor så långt bort?

Amanda


Jag hatar när det händer!

Jag kan inte publicera bilder?

Är det fler som har samma problem?


Det är rysligt jobbigt när jag har massa roliga och gulliga bilder jag vill visa er!

Har ni några tips och ideér?

Det är så roligt när jag kan ge mina små råttisar i stort sett samma mat som jag äter. Pasta kokar jag alltid utan salt så det kan jag bara servera. Grönsaker har jag alltid hemma. Det får dom varje morgon tillsammans med välling. Fast vällingen serveras i annan skål.
Dom ÄLSKAR morot, kiwi hetsäter som för att det är så gott och när äpple serveras blundar dom.

Jag låter mina råttor ha fri tillgång till torrfoder (som jag delvis blandar själv! mkt billigare och bättre för dom), fasta tider på frukost och kvällsmat. Då ingår all mat dom vill ha. Det enda jag aldrig kommer ge dom är stark mat, lök, eftersom jag inte äter det själv och har hört att det inte ska vara bra för dom heller och lite andra diverse grejer som enligt logiken inte är bra för dom.

Är det någon av er läsare som har någon form av råttor? Som har tips på roliga lekar man kan sysselsätta dom med? Lite övriga tips?


Hör av er bara! Det är alltid kul när man kan hjälpas åt eller dela med sig av sina egna erfarenheter :)



Hade gärna jobbat mer

Jahaja, idag blir det städning för hela slanten! Det ser bokstavligen ut som att det släppts en bomb i mitt storrum! Så det ska jag göra något åt..Sen ska råttisarna få lite rent också, kattlådan ska skrubbas och disken ska diskas. Maten vette fan om den får bli lagad idag...

Igår jobbade jag. Det va längesedan nu känns det som...Så det va skönt att få komma tillbaka! Umgås lite med rackartyget nummer ett och grannen :) Jag har det bästa jobbet i världen. Det kan ingen säga något om! Jag älskar det något så vansinnigt å stämningen är helt underbar bland alla medarbetare. Finns faktiskt inget jag skulle kunna klaga på.. :)

Jag brukar ju lyda mig själv...

Note to self.

Ät för fan ingenting efter klockan 6 när du jobbat hela dagen! Du blir så jävla bränd i kolan av allt socker så snart spärrar dom in dig på psyket och alla vänner säger upp kontakten!
För du vill väl ha kvar dina vänner va? Det hoppas jag.

Ja just det, drick för fan inget heller! Bara ifall att det är drickan som gör det!

Å för fan, så jävla rolig är du inte så du måste grina för att du skrattar så. Allvarligt. Så roligt är det inte.

Mys och råttprat

Förlåt! Jag har haft skitjobbigt sällskap här dom senaste dagarna som vägrat åka hem..Men nu så äntligen är han borta!
Hur som helst har jag iaf fått upp en hängmatta i buren nu och börjat ge mina små mer husmanskost. 2 ggr om dagen får dom det och äter som galningar! Majs och kyckling tycker dom verkligen om! Banan va också gott men inte så länge så jag vet inte vad dom tyckte om det egentligen. Dom kanske bara va mätta :)
Wilma, min katt, hon är på sånt goshumör så det är galet! Vi ska bara gosa hela dagarna tycker hon. Men vem kan klaga? :)

Annars idag har jag städat lite och fixat ordning här hemma. Skönt att få lite rent! Även om jag inte är färdig på långa vägar...

Nu sitter jag och lyssnar till ösregnet och ser på vänner. Mysigt! :) ♥

En bra början

Dom älskar grenarna!



Det är lite svårt när jag inte har några leksaker alls sedan tidigare eller när jag inte ens är hemma hos mig själv så jag vet exakt vad jag kan ta. Men grenarna uppskattades!
Kajsa började klättra på en gång. När jag kommer hem imorgon eftermiddag ska jag ta en handduk och hänga upp som hängmatta och kolla nere i förrådet om jag har något annat roligt. Buren ska i alla fall vara full av grejer innan jag är färdig! :)

Någon som har något bra tips på någon rolig inredning? :)

Mina älsklingar får flytta

I helgen är jag husvakt hos mor min. Det brukar jag vara så här till sommarn så dom också kan åka på semester. Mig gör det inget, jag har ju ändå så tråkigt i min lägenhet. Den enda skillnaden egentligen är att jag kan gå och handla när jag är hemma hos mig, det kan jag inte här eftersom huset ligger mitt ute i skogen och bra långt ifrån affären.
Så mig går det absolut ingen nöd på! Här har jag ju dessutom sällskap av lite höns, getter, ankor och kalkoner. Det kan man ju inte klaga på!

Min snälla mor lånade dessutom ut en valfri bur till mina små. Så jag fick välja precis vilken jag ville. Då valde jag en stor bur som är lite över 1 meter hög. Skitbra! Då kan mina små älsklingar klättra hur mycket dom vill! Det enda jag behöver göra är att hitta lite inredning till den ;)

Jag är skitglad!

Det blir nog dom med :)

Mitt första inlägg

Eller ja, första är det ju inte eftersom jag bloggat på blogg.se många gånger förr, så jag vet ju hur man gör. Men det är första inlägget på denna blogg.

För en tid sedan så bytte jag både bloggportal och namn för att jag ville börja om från början. Namnet kändes bra, men bloggportalen däremot är ja inte lika nöjd med..Jag gillar helt enkelt inte att känna mig tvingad att registrera mig på platser jag inte alls vill. Jag bryr mig inte om att tjäna pengar på min blogg eller hur många läsare jag har.
Jag bryr mig bara om att få skriva om det jag vill och det är allt.

Så det är precis vad jag tänker göra.

Till att börja med så tänker jag presentera mina änglar. Wilma, Kajsa och Amanda.

Wilma är en norsk skogskatt och är min trogna vän här i livet. Hon är mitt allt. Jag kan säga allt till henne och hon förstår mig. Alla som träffar henne tycker att hon är så lugn och snäll, men skenet bedrar..Om nätterna river hon min lägenhet!

Amanda och Kajsa är 2 st tamråttor som kommit in i mitt liv för inte ens en vecka sedan. Vi har bara känt varandra sedan den 8/8-11. Men vilka personligheter dom har!

Kajsa är den lilla klåfingriga, hon pillar på allt hon inte får. Men det hon får pilla på är inte lika roligt. Men trots hennes bus så är hon ändå min lilla goa ängel som älskar att mysa och sitta på axeln och hålla koll på vad som händer och vilka filmer som går. Men stora favoriten är bananchips och russin. Jag känner på mig att hon kommer bli en mycket lat ung dam.

Amanda är den intelligenta och busiga som älskar upptäcksfärder. Lika mycket som hon älskar att krypa upp hos mig och pussas och bara gosa älskar hon att bara sova nära sin lilla råttvän. Hon är min lilla busängel.

Håll utkik! Jag har massor av roliga grejer att berätta framöver! :)


En sovande Amanda får så för bilden idag :)

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus