Jag älskar dig

Du berikar mitt liv. Du ger det mening. Du ger mig en anledning att kämpa.
DU är den del min själ behöver för att må bra. Du är vad som behövs för att mitt hjärta ska slå.
Det är så här det känns att vara kär. Det är den här lyckan alla försökt beskriva men aldrig lyckats få det i ord.


Om ett par dagar är det 3 månader sedan han kom in i mitt liv. Jag kan inte förstå vart tiden tagit vägen? Ändå försöker vi ta vara på varendaste sekund vi får tillsammans. Men tiden, den vandrar ändå! En gång i tiden fick jag höra att vid den här tiden borde jag se vem han är, och vad han går för. 
Och det har jag. Jag vet vem han är, tillräckligt för att känna honom så mycket att jag kan se när minsta lilla inte är som det ska eller om han mår riktigt bra. Jag vet att det inte var vad jag skulle se. Men den människan är inte han. För mig växer han för varje dag bara mer och mer. För mig är han är bästa som finns. Jag lär mig något nytt om honom varje dag. Och vad jag än lär mig, så blir han bara mer och mer fantastisk.

En klok man sa en gång att "varje människa vi möter har har något att lära om oss själva". Det stämmer. Varje dag lär mig mitt finaste Troll något, inte bara om sig själv, utan även något om mig. Saker jag inte själv visste. Han gör mig till en bättre människa.

Han är här för att lära mig vad livet verkligen är.

Han är min skyddsängel.

Och nu angry birds

Just nu ligger jag i sängen och kollar på min väldans fina pojke som sitter i soffan och dricker kaffe :) Tidigare har vi spelat kort och ätit mat å handlat. Mer har vi inte gjort en lördag som denna. Men skönt är det! Att bara ta det lite lugnt :)
I och för sig så fick vi rätt mycket gjort på förmiddagen. Jag badade mina råttor, klippte klorna på dom och katten, rensade tovor på kissemissen och städade råttburen. Effektiv morgon men lat efftermiddag.




Nu kör vi!

Jag hade tidigare blogg på myshowroom men tröttnade snabbt på att blogga då det bara krånglade HELA tiden. Det ena driftproblemet efter det andra..Man kunde aldrig blogga då man ville..Så då kör vi här istället!

Så vad har hänt på sistone då?

Ja ni..Det är bra mycket det! Så mycket att jag faktiskt inte orkar berätta precis allt, för det skulle bli så jädra långt inlägg..

Men jag har i alla fall fortfarande mitt kära, älskade Troll vid min sida, vilket jag är otroligt tacksam för! Han är mitt allt och hela mitt liv! Löv him! ♥


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus