Mitt första inlägg

Eller ja, första är det ju inte eftersom jag bloggat på blogg.se många gånger förr, så jag vet ju hur man gör. Men det är första inlägget på denna blogg.

För en tid sedan så bytte jag både bloggportal och namn för att jag ville börja om från början. Namnet kändes bra, men bloggportalen däremot är ja inte lika nöjd med..Jag gillar helt enkelt inte att känna mig tvingad att registrera mig på platser jag inte alls vill. Jag bryr mig inte om att tjäna pengar på min blogg eller hur många läsare jag har.
Jag bryr mig bara om att få skriva om det jag vill och det är allt.

Så det är precis vad jag tänker göra.

Till att börja med så tänker jag presentera mina änglar. Wilma, Kajsa och Amanda.

Wilma är en norsk skogskatt och är min trogna vän här i livet. Hon är mitt allt. Jag kan säga allt till henne och hon förstår mig. Alla som träffar henne tycker att hon är så lugn och snäll, men skenet bedrar..Om nätterna river hon min lägenhet!

Amanda och Kajsa är 2 st tamråttor som kommit in i mitt liv för inte ens en vecka sedan. Vi har bara känt varandra sedan den 8/8-11. Men vilka personligheter dom har!

Kajsa är den lilla klåfingriga, hon pillar på allt hon inte får. Men det hon får pilla på är inte lika roligt. Men trots hennes bus så är hon ändå min lilla goa ängel som älskar att mysa och sitta på axeln och hålla koll på vad som händer och vilka filmer som går. Men stora favoriten är bananchips och russin. Jag känner på mig att hon kommer bli en mycket lat ung dam.

Amanda är den intelligenta och busiga som älskar upptäcksfärder. Lika mycket som hon älskar att krypa upp hos mig och pussas och bara gosa älskar hon att bara sova nära sin lilla råttvän. Hon är min lilla busängel.

Håll utkik! Jag har massor av roliga grejer att berätta framöver! :)


En sovande Amanda får så för bilden idag :)


KOMMENTARER


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P



Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus